top of page
Agnes Oriental Dance in Bellydance Studio

DANSEN ZIT MIJ

IN HET BLOED

Bio

Agnes blijft zich ontwikkelen door het volgen van lessen van gerenommeerde dansers uit binnen- en buitenland.

Hieronder een aantal van haar docenten:

 

Ad Nug

Aladin Al Kholy

Ali Sharif

Beata & Horacio

Caroline Nuijts

Dina

Farouq

Laetana

Nadiya Natali

Sahra

Said El Amir

Sena

 

Een leven zonder dans kan ik mij niet voorstellen. Vanaf m'n zesde jaar volg ik lessen jazz- en beatballet, toen ik twaalf werd ging ik op stijldansen en op m'n zestiende ben ik een opleiding voor klassiek ballet, moderne dans en folkloristische dansstijlen gaan volgen.

 

Uit nieuwsgierigheid gaf ik mij jaren later op voor een proefles Egyptisch buikdansen en werd op slag verliefd. Ik vind deze dansstijl de perfecte combinatie van elegantie, emotie, lichaamsbeheersing en expressie die zich, naarmate de leeftijd vordert, steeds meer ontwikkeld en rijpt. Hoe mooi is dat?

 

Ik volgde ruim 8 jaar lessen en workshops bij Sena. Zij liet regelmatig gastdocenten uit binnen- en buitenland overkomen waardoor ik veel inspirerende workshops kon volgen. Bij Sena leerde ik de vele facetten en stijlen kennen binnen de oriëntaalse dans en de muziek die daar bij hoort. Ik vond verdere verdieping bij de lessen van Nadiya Natali en ontwikkelde zo mijn persoonlijke stijl.

 

Naast het optreden op festivals en feesten werkte ik mee aan dansprojecten en begon met lesgeven voor Sena's dansschool. Van 2011 t/m 2014 gaf ik Orientaalse buikdans in Rotterdam voor de Bellydance Foundation en recentelijk werk ik samen met Bellydanceschool.


In januari 2015 heb ik samen met Nadiya Natali de Rotterdamse Buikdans Route opgericht. Een samenwerking tussen 4 verschillende buikdansscholen.

In 2010 startte Agnes als zelfstandig ondernemer onder de naam Agnes Oriental Dance. Met veel plezier en enthousiasme geeft ze wekelijks danslessen en is regelmatig op het podium te bewonderen. Agnes is solo of met meerdere danseressen te boeken. 

Voor elk evenement is er een passend aanbod mogelijk. Prijs op aanvraag en afhankelijk van boeking, locatie en kilometervergoeding. Bel voor meer informatie: 06 38056505 of stuur een bericht.

bottom of page