top of page

Nieuw! De Rotterdamse Buikdans Route


★ Dé Rotterdamse Pas voor dansliefhebbers die recht geeft op 4 verschillende danslessen bij gerenommeerde buikdansscholen en daarnaast diverse kortingen biedt op veel leuke events en producten in Rotterdam e.o.

De Verborgen Schatten van Rotterdam - ontdek ze met de Buikdans Route!

Wat dacht je van gratis homemade baklava bij Obba Louge Restaurant, vlakbij de Erasmusbrug? Waar je kan genieten van prachtige zonsondergangen en een onbetaalbaar mooi uitzicht op de skyline van Rotterdam. Of profiteer van kortingen op schoonheidsbehandelingen, henna art, kostuums en accessoires, photoshoots en nog veel meer.

Boek de Buikdans Route nu voor maar 39,95!

Kijk op onze pagina voor lesinformatie, de docenten en de kortingacties, die regelmatig worden aangevuld.

Wij zijn nog op zoek naar Schatten

Liggen jouw (Rotterdamse) bedrijfsactiviteiten in de lijn van ons project? Heb je een leuk idee en wil je ook een plek op de Kaart zodat meer mensen je bedrijf leren kennen? Neem dan contact op met Nadiya. De Buikdans Route is een initiatief van Bellydanceschool o.l.v. Nadiya Natali en Agnes van Naamen i.s.m. Maya Acid en Nargis Coors. Wij willen Rotterdam laten kennismaken met de vele stijlen van het buikdansen, danstalent uitdagen en een nieuw publiek interesseren. Rotterdam heeft veel artistiek talent in huis en de Rotterdamse Buikdans Route wil dit op de Kaart zetten.

Kijk op de website voor meer informatie of stuur een een e-mail


bottom of page