top of page

Proefles buikdansen in Spijkenisse


Wil je meer gaan bewegen op een leuke manier, dan is buikdansen vast iets voor jou! Agnes is een ervaren buikdansdocent en geeft ruim 7 jaar les in Rotterdam en omstreken.

In maart start Agnes Oriental Dance een cursus buikdansen voor beginners in Spijkenisse. We beginnen op woensdag 9 maart met een proefles voor beginners in een gezellige zaal met spiegels en gratis parkeren.

Het voorjaar staat weer voor de deur, de perfecte tijd om iets nieuws te beginnen! Buikdansen is sierlijk, elegant en op en top vrouwelijk. Gezellig met vrouwen onder elkaar. Dansen geeft vreugde en samenhorigheid. Na afloop is het mogelijk nog even een kopje thee of koffie drinken met elkaar De buikdanslessen zijn opgebouwd met een warming up en cooling down. We beginnen in de proefles met mooie armbewegingen, hipdrops, shimmy's, borstcirkels, camels en combineren ze in passencombinaties. Het dansen met een sluier, dansstok en de verschillende ritmes en dansstijlen plus de geschiedenis van het buikdansen behandelen we in de cursus die volgt.

Je leert naast het beheersen van de verschillende lichaamsdelen wat een goede danshouding is. De cursus start op woensdag 30 maart bij voldoende aanmeldingen. De cursus bestaat uit 12 lessen van 60 min. Een strippenkaart van 6 lessen is er voor diegene die later invallen of meer vrijheid willen. De strippenkaart is te gebruiken binnen 1 cursus. Cursus 12 lessen € 117 6 lessen strippenkaart € 62,50 Aanmelden voor de proefles kan via contact o.v.v. proefles Spijkenisse. Betaling proefles geschiedt voor aanvang van de les. Zie ook lessen. Locatie: Dansschool Norbert van Wijk

Randweg 5, 3201 VN te Spijkenisse

zij-ingang 3a

links van de Kwikfit, op de hoek (boven). Heupsjaaltjes zijn te leen in de les. Kleding: trainingsbroek, topje en blote voeten, sokken of balletschoenen. Kleedruimte is aanwezig.

bottom of page