top of page

Hafla in Spijkenisse op 5 oktober


Bellydance hafla in Spijkenisse

Op zaterdag 5 oktober 2024 organiseert Agnes Oriental Dance een sprankelend buikdansfeest in het Wijkcentrum De Kreek in Spijkenisse. Dit evenement belooft een avond vol dans, muziek en plezier voor iedereen!


Evenement Details:

  • Datum: Zaterdag 5 oktober 2024

  • Tijd: 19:00 - 23:00 uur

  • Locatie: Wijkcentrum De Kreek, Kreek 123, 3206 HK Spijkenisse

  • Toegang: €5,- per persoon (contante betaling aan de deur)

  • Parkeren: Gratis (grote parkeerplaats voor de deur)

  • Bus: Lijn 285, halte Kreek


Voor iedereen

De Hafla is dit keer voor IEDEREEN! Neem je partner, zus, vriendinnen of man mee voor een avond vol gezelligheid en entertainment.


Optredens

De leerlingen van Agnes Oriental Dance zijn druk bezig met de voorbereidingen om iets speciaals te laten zien op het Open Podium. Bovendien geven we ook graag het podium aan onze gastdansers. Wil jij optreden? Meld je dan snel aan via agnesorientaldance@gmail.com. Let op: vol is vol!


Vrijdansen

Na het genieten van de optredens kun je zelf de dansvloer op. Dans met ons mee en laat je verrassen door een speciale act!


Drankjes en snacks

Er zijn drankjes en snacks verkrijgbaar bij de bar. Zorg dat je contant geld meeneemt.


Bazaar

Snuffel rond op de gezellige bazaar voor een nieuw kostuum, heupsjaaltje, sieraden of andere buikdansartikelen. Alleen contante betaling.


Mumtaaz - Henna Tattoo

Laat je verwennen met een prachtige henna tattoo door Mumtaaz. We zijn blij dat ze ook deze keer weer van de partij is. Alleen contante betaling.


Programma

Het avondprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt. Houd onze website in de gaten voor updates: www.agnesorientaldance.nl


Kom en beleef een betoverende buikdansavond!

Mis dit gezellige buikdansfeest niet. Agnes Oriental Dance zorgt voor een onvergetelijke avond vol dans, muziek en plezier. Tot dan!


Check het evenement op Facebook


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page